Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Karitsalampaan pääsiäispaisti

Mureaa ja maistuvaa juhlaruokaa.

Reseptin ohje:

Ota paisti huoneenlämpöön tunnin verran ennen paistamista. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan. Kypsennä paistia 125-150 asteessa, kunnes lihalämpömittari näyttää 65-75 astetta. Kun paistin sisälämpötila on 65-70 astetta, on paisti sisältä vielä punertava ja mehevä. Kun sisälämpötila on 75 astetta, on paisti täysin kypsää. Paistoaika vaihtelee paistin koon ja muodon mukaan. Varaa kypsennysaikaa n. 1 1/2 tuntia kiloa kohti.

Anna kypsän paistin vetäytyä rauhassa folioon käärittynä ennen viipalointia.

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia