Kivikylän-logo

Tarinamme

Kivikylän

Kotipalvaamo

Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin Kivikylän nykyisen omistajan ja toimitusjohtajan Jari Laihosen isä alkoi harjoittaa palvaamotoimintaa Lapin Kivikylässä. Jari Laihosen saama verenperintö palvaamiseen johti siihen, että Jari jatkoi isänsä toimintaa ja perusti vuonna 1992 Kivikylän Kotipalvaamo Oy nimisen yrityksen. 

työntekijää 

Perustettu

Tuotetta

Vuonna 1995 sai Kivikylän Kotipalvaamo Oy Suomen Paras saunapalvi palkinnon ja samana vuonna Jari Laihonen palkkasi ensimmäisen työntekijänsä.

Nyt Kivikylän Kotipalvaamolla on noin 380 työntekijää ja neljä tehdasta. Lapin tehtaassa suoritetaan ruhojen leikkaukset ja lihojen palvaukset, Huittisten tehdas toimii makkaratalona, Säkylän tehtaassa valmistetaan mm. lintutuotteiden lisäksi jauhelihaeinekset eli pihvit sekä lihapullat ja Euran pizzalassa leivotaan pizzat.

Kivikylän perinteet ja aitous maistuvat kaikissa tuotteissa: makkaroissa, nakeissa, lihapullissa ja muissa lihaherkuissa.

Kivikylän tarinoita

Kivikyläläiset

Kivikylän tarinat ovat alkaneet pienestä savusaunasta. Edelleenkin samalla tavalla toimivien saunojen savu kätkee sisäänsä monia hienoja tarinoita siitä, miten laadukkaat lihatuotteet kulkevat tiloilta ruokapöytiin.

 

Täällä voit kurkistaa sankan savun joukkoon ja lukea tarinoita meiltä kivikyläläisiltä.