Kivikylän-logo

Possun naturel kasslerpala

Lataa painokelpoisia kuvia

Tuorelihat

Possun naturel kasslerpala

Suomalaista lähipossua parhaimmillaan.
Ylikypsän mureaksi uunissa: Nosta kassler jääkaapista
huoneen lämpöön n. 2 h ennen valmistusta.
Mausta kursailematta suolalla ja pippurilla ja ruskista pinnat kuumalla pannulla.
Hauduttele kassleria 5-6 tuntia 125 asteisessa uunissa.
Pikaversion voi tehdä 150 asteessa n. 3-4 tuntia.

Lihapitoisuus

Gluteeniton

Laktoositon

Rasvaa

Ainesosat

Suomalainen porsaanliha

Ruokavalio / Säilytys:

Laktoositon ja gluteeniton. Säilytetään alle + 6 asteessa. Suolaa 0,2% (suolapitoisuus johtuu yksinomaan lihan luontaisesta natriumista)

Ravintoarvo / 100 g: