Or
Password will be e-mailed to you.
Tuotteet / Tuorelihat / Kot&Cook Kalkkunanfilee parmesanpihvi
Lataa painokelpoisia kuvia
Proteiinipitoinen leivitetty herkkupihvi. Vähän rasvaa. Valmistusehdotus: kuumalla pannulla runsaalla voilla n. 2 min. per puoli / kunnes kypsä.
Lihapitoisuus
rasvaa
Laktoositon
Ainesosat
Suomalainen kalkkunanliha, vesi, korppujauho (vehnäjauho, hirvensarvensuola (E503)), pastajuustoraaste (termisoitu maito, suola, hapate, paakkuuntumisenestoaine (E460)), suola, mausteet (paprika, sipuli, curry, korianteri, valkosipuli, kurkuma, cayenne, neilikka, valkopippuri, laakerinlehti, kirveli, rakuuna, persilja), maltodekstriini, kasvikuitu, hiivauute, sokeri, happamuudensäätöaine (E330), ksantaanikumi, aromit (kurkuma).
Ruokavalio / Säilytys:
Säilytys alle +6. Laktoositon.
Ravintoarvo / 100 g:
(tyydyttyneet rasvahapot 0,5 g)
(josta sokeria 0,8 g)