image
Kivikylän-logo

Kot&Cook Kalkkunanfilee parmesanpihvi

Lataa painokelpoisia kuvia

Tuorelihat

Kot&Cook Kalkkunanfilee parmesanpihvi

Proteiinipitoinen leivitetty herkkupihvi. Vähän rasvaa. Valmistusehdotus: kuumalla pannulla runsaalla voilla n. 2 min. per puoli / kunnes kypsä.

Lihapitoisuus

rasvaa

Laktoositon

Ainesosat

Suomalainen kalkkunanliha, vesi, korppujauho (vehnäjauho, hirvensarvensuola (E503)), pastajuustoraaste (termisoitu maito, suola, hapate, paakkuuntumisenestoaine (E460)), suola, mausteet (paprika, sipuli, curry, korianteri, valkosipuli, kurkuma, cayenne, neilikka, valkopippuri, laakerinlehti, kirveli, rakuuna, persilja), maltodekstriini, kasvikuitu, hiivauute, sokeri, happamuudensäätöaine (E330), ksantaanikumi, aromit (kurkuma).

Ruokavalio / Säilytys:

Säilytys alle +6. Laktoositon.

Ravintoarvo / 100 g: