Kivikylän-logo

Tehdaspäälliköksi Huittisiin

Kivikylän Kotipalvaamo Oy toimii kolmen lihapajan voimin Satakunnassa. Maanmaittavien tuotteiden parissa työskentelee 350 kivikyläläistä, joista Huittisten makkaratehtaassa noin 130.

Vastuullesi kuuluvat tehtaan johtaminen ja kehittäminen. Olet mukana kehitystyössä sekä investointien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Rooliisi kuuluu myös raaka-aineiden käytön optimointi tehtaallamme. Turvallisuus, tehokkuus, toimitusvarmuus ja korkea laatutaso ovat toimintamme tärkeimmät mittarit henkilöstön hyvinvoinnin lisäksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää useamman vuoden kokemusta vaativista tuotannon esimiestehtävistä. Työtapasi on analyyttinen, olet kiinnostunut toiminnan jatkuvasta parantamisesta ja sinulla on monipuolista teknistä ja taloudellista osaamista. Omaat hyvän suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan näköalapaikan kasvavassa organisaatiossamme.

Lisätietoja Toimitusjohtaja Jari Laihoselta jari.laihonen@kivikylan.fi, 0400 722 448, Tehdaspäällikkö Tero Martikaiselta, tero.martikainen@kivikylan.fi, 040 023 7948 .

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 10.8.2020 osoitteeseen matti.vaimala@kivikylan.fi otsikolla ”Tehdaspäällikkö”.

Tehdaspäällikön tuleva työmaa

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti