Paikallislehti Länsi-Suomen maukkaaseen joululehteen pääsi pieni ajatusvirhe (25.11.) kun Kivikylän keittiömestari Hannu antoi kinkun paisto-ohjeita.
Kivikylän perinteisesti palvatut joulukinkut ovat murean ylikypsiä ja valmiita joulupöytään sellaisenaan eikä näin ollen vaadi erillistä paistamista uunissa.
Halutessasi voit palvikinkun kuitenkin kuoruttaa ja tässä siihen mainio ohje:
Poista kauniin ruskea nahkakuori palvatusta kinkusta ja kuorruta perinteisesti sinappi-korppujauhokuorrutuksella seuraavasti: sivele kinkku sinapilla ja ripottele pintaan korppujauhot ja haluamiasi mausteita. Lämmittele kuorrutettu kinkku 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes kuorrutus saa kauniin värin.
Kinkkujen varauspalvelu on nyt avattu verkkosivuille. Käy tutustumassa ja tilaa omasi: joulu.kivikylan.fi
Maukasta pikkujoulua!
Palvikinkku on maukas, valmis ja varma herkku joulupöydän kunkuksi. Kuvassa palvattu Juhlakinkku potkalla.