Kivikylän-logo

Suomen paras palvikinkku – matka Kivikylästä Hesarin etusivulle

Suomen paras palvikinkku – matka Kivikylästä Hesarin etusivulle

Savusaunasta kaikki sai alkunsa. Aitoa maalaispalvikinkkua on tehty käsityönä Kivikylässä alusta alkaen. Suomen parhaaksi se valittiin jo yli 20 vuotta sitten. Valmistuksessa mikään ei ole muuttunut. Edelleen kinkun herkullisen maun takaa aito savusauna, kivikiukaan lempeä lämpö, harmaaleppähalkojen savu ja noin vuorokauden kypsyminen. Aluksi kinkkua palvattiin kyläläisille, jotka halusivat juhlapäiviksi kunnon kinkkua pöytään. Vuosien saatossa maalaispalvikinkkumme on vallannut paikkansa suomalaisten ruokapöydistä ja nyt olemme julistaneet kinkun ilosanomaa myös Helsingin Sanomien etusivulla, kuten ehkä olette huomanneet.

Kaikki lihamme ovat kotimaista ja ennen kaikkea läheltä hankittua. Voimmekin ylpeinä sanoa, että tunnemme varmasti raaka-aineketjun tuottajien tiloilta aina ruokapöytiin asti. Kivikylän lihaisat herkut syntyvät suomalaisen maaseudun puhtaista ja tuoreista raaka-aineista, perinteitä kunnioittaen.

Valmistustapaa emme muuta, mutta saatavuutta olemme hieman parantaneet. Kinkusta saa nauttia muutkin kuin oman kylän asukkaat juhlapyhinä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti