Speciaalisatsi ihanan maukasta raakamakkaraa alppitorvien täydeltä!

Alppisalamia ja muuta grillin täytettä tehtaanmyymälöistämme ja kotiinkuljetettuna Rauman, Eurajoen ja Euran alueilla: www.kivikylankauppa.fi

Alppisalamille muutama kypsennysvaihtoehto:

Ehdotus 1: Kiehauta vesi. Lisää makkarat kuumaan veteen, kun kiehuminen on loppunut.
Makkaroiden noustessa kattilassa veden pintaan, siirrä ne grilliin väriä saamaan.

Ehdotus 2: Lämmitä uuni 150 asteiseksi. Laita makkarat sinne 20 minuutiksi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Tehtaanmyymälöiden vapun aukioloajat

Tehtaanmyymälämme ovat vappuviikolla muuten normaalisti avoinna, paitsi vapunpäivänä 1.5., jolloin olemme suljettuna.Aukioloaikamme löydätte täältä: https://www.kivikylan.fi/tehtaanmyymalat/Hyvää vappua kaikille!

LUE LISÄÄ »

Munamakkaran tarina

Munamakkaran resepti löytyi Liha-Vakan ruutuvihosta Perinteisten Kivikylän Kotipalvaamon palvi- ja makkaratuotteiden joukossa on myös sesonkituotteita, joiden menekki

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti