Naudan ulkofilepihvit ja rosmariiniperunat

Naudan ulkofilepihvit ja rosmariiniperunat

Naudan ulkofilepihvit ja rosmariiniperunat

Valmistusaika

1

tunti

Naudan punaviinimarinoidut ulkofilepihvit ja Kivikylän keittiömestarin rosmariiniperunat.

Reseptin ainekset:

  • Kivikylän punaviinimarinoituja naudan ulkofilepihvejä

  • Voita ja öljyä

  • Rosmariiniperunat:
    Pestyjä perunoita

  • Oliiviöljyä

  • Sormisuolaa
  • Mustapippuria
  • Tuoretta rosmariinia

Reseptin ohje:

  • Paista pannulla pihvien pinnat kiinni voi-öljyseoksessa. Siirrä uuniin, laita lämpömittari paksuimpaan kohtaan ja kypsennä kunnes:
    50 astetta= Raaka
    60 astetta= Medium
    70-75 astetta= Kypsä.

  • Keittiömestarin rosmariiniperunat:

    Lohko pestyt perunat kuorineen kulhoon. Lisää oliiviöljyä, sormisuolaa, mustapippuria ja tuoretta rosmariinia.
    Pyörittele kulhossa sekaisin. Kypsennä laakeassa uunipellissä 180°C n.20min.