Kivikylän-logo

PALVIKINKKUA EI TARVITSE PAISTAA!!!

Paikallislehti Länsi-Suomen maukkaaseen joululehteen pääsi pieni ajatusvirhe (25.11.) kun Kivikylän keittiömestari Hannu antoi kinkun paisto-ohjeita.

Kivikylän perinteisesti palvatut joulukinkut ovat murean ylikypsiä ja valmiita joulupöytään sellaisenaan eikä näin ollen vaadi erillistä paistamista uunissa.

Halutessasi voit palvikinkun kuitenkin kuoruttaa ja tässä siihen mainio ohje:
Poista kauniin ruskea nahkakuori palvatusta kinkusta ja kuorruta perinteisesti sinappi-korppujauhokuorrutuksella seuraavasti: sivele kinkku sinapilla ja ripottele pintaan korppujauhot ja haluamiasi mausteita. Lämmittele kuorrutettu kinkku 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes kuorrutus saa kauniin värin.

Kinkkujen varauspalvelu on nyt avattu verkkosivuille. Käy tutustumassa ja tilaa omasi: joulu.kivikylan.fi

Maukasta pikkujoulua!

Palvikinkku on maukas, valmis ja varma herkku joulupöydän kunkuksi. Kuvassa palvattu Juhlakinkku potkalla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti