Kivikylan Kotipalvaamo Oy

KIVIKYLÄLÄISET-JUTTUSARJA: Niemi

Tällä kertaa juttu tulee Huittisista! Tarinankertojana toimii Mia Niemi, joka työskentelee Huittisten makkaratehtaalla pakkaamon tiimivetäjänä ja perehdyttäjänä.

 

Miasta tuli lopullisesti kivikyläläinen 14 vuotta sitten, kun Kivikylästä soitettiin hänelle. Mia totesi puhelimessa, ettei millekkään pikkukeikalle lähde. Ja niin Mia on vieläkin Kivikylällä töissä.

 

Mia on Punkalaitumelta kotoisin ja hän aloitti työelämässä ruumisarkkujen verhoilijana. Siitä eteenpäin tie on vienyt kohti elintarvikealaa. Ensin hän työskenteli Vammalassa maatiloilla, ja sen jälkeen hän opiskeli elintarvikealaa aikuiskoulutuskeskuksessa. Sen jälkeen hän päätyi Huittisten makkaratehtaalle.

 

Mian perhe on kasvanut työn ohella. Mialla on neljä tyttöä, nuorin heistä on pian täysi-ikäinen ja vanhin 25-vuotias. Mia on joka toinen viikko iltavuorossa, ja harrastuksille ei oikein löydy aikaa. Niemi tykkää lenkkeillä paljon koirien kanssa, ja se tuokin vastapainoa tehdaselämälle, jossa meteliä on kokoajan. Viikonloppuja Mia tykkää viettää lastenlapsiensa kanssa, hän viihtyy mummona!

 

Lue koko juttu tästä!

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet