Kivikylän perinteiset palvaukset: Matka Lapin sydämeen

Lapin makujen juuret

Suomalainen ruokaperinne huipentuu Lapin ainutlaatuiseen makumaailmaan, jota Kivikylän Kotipalvaamo on vaalimut jo vuosikymmenten ajan. Yritys on tuonut esille autenttisen palvauksen taidon, joka on siirtynyt sukupolvelta toiselle arvostettuna käsityöperinteenä. Vuodesta 1978 lähtien, jolloin palvaamotoiminta alkoi pienessä Lapin kylässä, Kivikylä on kasvanut merkittäväksi suomalaiseksi elintarvikebrändiksi, mutta sen ydin on pysynyt muuttumattomana: intohimo aitoon lappilaiseen makuelämykseen ja korkealaatuisiin lihatuotteisiin.

Jari Laihosen isän perustama perheyritys on kasvanut neljän tehtaan ja noin 380 työntekijän voiminvaltakunnallisesti tunnetuksi nimeksi. Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet, kuten saunapalvi, makkara ja lihapullat, ovat voittaneet useita palkintoja ja tunnustuksia niiden laadusta ja perinteitä kunnioittavasta valmistustavasta. Jokainen tuote kertoo tarinaa Lapin puhtaasta luonnosta ja perinteisestä palvausmenetelmästä.

Palvausperinteen moderni ilmentymä

Kivikylän Kotipalvaamon menestys perustuu vahvasti perinteiden ja modernin tuotantotekniikan yhdistämiseen. Vaikka palvaus on perinteinen menetelmä, Kivikylä on tuonut prosessiin nykyaikaisia elementtejä varmistaakseen tuotteiden korkean laadun ja turvallisuuden. Lapin tehtaassa suoritettavat ruhojen leikkaukset ja lihojen palvaukset ovat esimerkki siitä, kuinka perinteinen käsityö ja moderni teknologia voivat kulkea käsi kädessä.

Yrityksen neljä tehdasta tuottavat laajan valikoiman tuotteita, jotka kaikki kantavat Kivikylän nimeä ylpeydellä. Huittisten makkaratalo, Säkylän jauheliha- ja lintutuotteet sekä Euran pizzalassa valmistetut pizzat ovat kaikki esimerkkejä siitä, kuinka monipuolisesti Kivikylä palvelee suomalaisten ruokapöytiä. Jokainen tuote on valmistettu huolella ja ammattitaidolla, varmistaen, että perinteet säilyvät ja uudet sukupolvet voivat nauttia aidosta Lapin mausta.

Kivikylän lihatuotteiden ainutlaatuinen lappilainen maku ja laatu

Kivikylän Kotipalvaamon tuotteiden maku on vertaansa vailla. Se on sekoitus Lapin raikasta ilmaa, puhtaita vesistöjä ja pohjoisen luonnon anteliaisuutta. Jokainen suupala vie matkalle Lapin sydämeen, missä aika on pysähtynyt ja missä maku on säilynyt muuttumattomana vuosisatojen ajan. Kivikylän tuotteet eivät ole vain ruokaa, ne ovat elämys – ne ovat osa suomalaista ruokakulttuuria ja Lapin perintöä.

Olipa kyseessä sitten perinteinen saunapalvi, joka on saanut tunnustusta Suomen parhaana, tai innovatiiviset uutuudet, jotka tuovat lappilaisen makumaailman nykypäivään, Kivikylän Kotipalvaamo on omistautunut tarjoamaan parasta. Yrityksen sitoutuminen laatuun ja perinteiden vaalimiseen tarkoittaa, että jokainen tuote on tehty sydämellä ja suurella ammattitaidolla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti