Kivikylän Kotipalvaamo Oy
Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin Kivikylän nykyisen omistajan ja toimitusjohtajan Jari Laihosen isä alkoi harjoittaa palvaamotoimintaa Lapin Kivikylässä. Jari Laihosen saama verenperintö palvaamiseen johti siihen, että Jari jatkoi isänsä toimintaa ja perusti vuonna 1992 Kivikylän Kotipalvaamo Oy nimisen yrityksen. Vuonna 1995 sai Kivikylän Kotipalvaamo Oy Suomen Paras saunapalvi palkinnon ja samana vuonna Jari Laihonen palkkasi ensimmäisen työntekijänsä.
Nyt Kivikylän Kotipalvaamolla on noin 380 työntekijää ja neljä tehdasta. Lapin tehtaassa suoritetaan ruhojen leikkaukset ja lihojen palvaukset, Huittisten tehdas toimii makkaratalona, Säkylän tehtaassa valmistetaan mm. lintutuotteiden lisäksi jauhelihaeinekset eli pihvit sekä lihapullat ja Euran pizzalassa leivotaan pizzat.
Kivikylän perinteet ja aitous maistuvat kaikissa tuotteissa: makkaroissa, nakeissa, lihapullissa ja muissa lihaherkuissa.
Tarinoita siitä, miten Kivikylän herkulliset lihatuotteet kulkevat tiloilta ruokapöytiin voit lukea täältä.


- Mediapankki
- Laskutus
- Tilauskirja 2022
- Tilauskirja 2023
- Kivikyläläiset
- Mika Kinnala on lähilihan tuottaja Laitilasta
- Marjaana Rantapere on töissä Laitilan lihatiskillä
- Hannu Ollila on keittiömestarina Lapin myymälässä
- Heimo Mattila on huoltopäällikkönä Huittisissa
- Piia Piirainen on porsaantuottaja Paneliasta
- Anne Vuorio työskentelee Säkylän tehtaalla
- Jyräkosket tuottavat naudanlihaa Eurajoella
- Pörröt ovat porsaantuottajia Säkylästä
- Kari Jalonen on myyntiauton lihakauppias
- Isä ja tytär Kivikylän palveluksessa
- Kuisman maatila tuottaa sianlihaa Huittisissa
- Eklöfin veljekset ovat töissä Huittisten makkaratehtaalla
- Heli ja Taneli Nurmi tuottavat naudanlihaa Sastamalassa
- Eero Alhonmäki on makkaramestari
- Koitto Sievilä on Kivikylän eläkeläisiä
- Henna ja Juhani löysivät toisensa Kivikylällä
- Mia Niemi oppi tiiminvetäjänä rohkeutta
- Äiti ja tytär Hullunlenkin myyjinä
- Lauri Mäkelä on karjakuski
- Walleniuksille työ on melkein elämäntapa
- Mari-kokin joulumuistot
- Juku ja jälkipolvi Kivikylän joulupukkeina
- Haanpään vilkkaat veljekset
- Juuso haluaa kokeilla kaikkea
- Tuija on Kivikylän kovaääninen
- Sillantaat tuottavat sianlihaa
- Junnilan sisarukset Säkylästä
- Shakkia pelaava massanvalmistaja
- Kivikylältä elintarviketekniikan opiskelijaksi
- Markku Matikkala syntyi liha-alalle
- Jukka Viljanen on kauppiassukua
- Tuomas vastaa Säkylän lihatiskistä
- Firabelihommissa Kivikylällä
- Lihateknologian osaajia täsmäkoulutuksella
- Kyläkaupalla tuoksuu ihana liha
- Kivikylän rekryukot: "Haemme kovia työihmisiä kesäksi!"
- Lähilihaa rekkakuskeille ja muille ohikulkijoille
- Hullulenkki vei huomion Huittisissa
- Kaikki eläinten hyvinvoinnin eteen
- Eurajoen kunta suosii lähiruokaa
- Huiluntuhdin kuoreton on kokkaajalle huoleton
- Mistä ruokasi on kotoisin?
- Kivikylän myyntiosasto iskee tehoja kesälläkin!
- Kivikylän ahkerat kesätyöläiset täyttävät kauppojen hyllyt ja pihojen grillit!
- Topias Marva on kesätöissä markkinoinnissa