Kivikylän-logo

KIVIKYLÄLÄISET-JUTTUSARJA: Grönmanit

Tällä kertaa Kivikylän kynä on päässyt Grönmanien käsiin. Isä ja tytär, Jussi ja Henna, ovat molemmat kivikyläläisiä. Henna toimii lihatiskillä Raumalla ja Jussi Kivikylässä lihanleikkaajana!

Henna aloitti hommat kivikyläläisenä kuusi vuotta sitten kun hän vaihtoi Pekan Kalapajan palvelutiskiltä Kivikylän palvelukseen. Hennan mukaan palvelutiskillä työskentely on monipuolista, suurin osa ajasta on asiakaspalvelua, mutta kuuluu työhön paljon muutakin.

Jussi aloitti Kivikylässä hieman Hennaa myöhemmin. Hän oli itse kiinnostunut työpaikasta Kivikylässä ja soitti työn perään. Nyt Jussi on tehnyt hommia pääosin kinkkujen leikkaajana, mutta taittuupa mieheltä myös monet muut hommat. 

Isä ja tytär ei paljoa puhu työasioista vapaa-ajalla, vaikka ovat samassa työpaikassa, niin nyt voit lukea heidän juttujaan tästä!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti