Wangin Herkkusienihärkä
Kiinalaista kotiruokaa QingTianin kokkikoulun
mestari Ye gou huanin oppien mukaan.
mestari Ye gou huanin oppien mukaan.
Reseptin ohje:
1. Suikaloi naudanfile.
2. Sekoita kaikki paitsi perunajauho astiaan ja anna lihan tekeytyä seoksessa puoli tuntia.
3. Sekoita joukkoon perunajauho.
4. Kiehauta vettä kattilassa. Lisää lihat kiehuvaan veteen. Sekoita hiljalleen. Hauduta kunnes lihan väri muuttuu vaaleaksi.
5. Kaada vesi pois.
6. Huuhdo lihat kylmällä vedellä ja kuivaa lihat.
Paista kuumalla pannulla vihannekset öljyssä. Lisää paistinpannulle n. 3dl vettä. Mausta vihannekset ja lisää lihat. Paista hetki seosta. Suurusta maizenalla hieman.
2. Sekoita kaikki paitsi perunajauho astiaan ja anna lihan tekeytyä seoksessa puoli tuntia.
3. Sekoita joukkoon perunajauho.
4. Kiehauta vettä kattilassa. Lisää lihat kiehuvaan veteen. Sekoita hiljalleen. Hauduta kunnes lihan väri muuttuu vaaleaksi.
5. Kaada vesi pois.
6. Huuhdo lihat kylmällä vedellä ja kuivaa lihat.
Paista kuumalla pannulla vihannekset öljyssä. Lisää paistinpannulle n. 3dl vettä. Mausta vihannekset ja lisää lihat. Paista hetki seosta. Suurusta maizenalla hieman.
Jaa mediassa
Reseptin ainekset:
4-5hlö
Liha:
n.600g Naudan ulkofile
2tl Suola
puol tl Ruokasooda
puol tl Valkopippuri
pul tl Sokeri
1d Vettä
1d Perunajauho
Kastike:
2 Sipuli
4 Porkkana
1prk Herkkusieni
1rkl Soijakastike
puol rkl Suola
1tl Mustapippuri
Maizena
Liha:
n.600g Naudan ulkofile
2tl Suola
puol tl Ruokasooda
puol tl Valkopippuri
pul tl Sokeri
1d Vettä
1d Perunajauho
Kastike:
2 Sipuli
4 Porkkana
1prk Herkkusieni
1rkl Soijakastike
puol rkl Suola
1tl Mustapippuri
Maizena